Ana Maria Berhardt | Consilier BT Mic

BT Mic, chiar e fanul afacerii tale, oricât de mică e afacerea ta. Pentru a înțelege și mai bine cum îți vom face galerie, hai să îi cunoști pe fanii din spatele BT Mic. 

Care e prima afacere pe care ai finanțat-o?

Prima afacere pe care am finanțat-o a fost societatea DESIGN AUTO PAINT SRL, o vopsitorie auto care aparține  soțiilor Popescu. Aceștia au fost stabiliți în Franța timp de 10 ani, ulterior s-au întors în țară pentru a continua afacerea de familie.Business-ul această a îmbinat perfect entuziasmul meu de început de drum cu pasiunea lor pentru ceea ce fac.Așa a luat naștere colaborarea finanțării.

Cum faci galerie afacerilor de la BT Mic?

Cum numai Bt Mic știe să o facă pentru că “ BT MIC este fanul tău de mic “.

Dacă ar fi să începi acum o afacere, care ar fi?

Clar în domeniul fotografiei sau ceva ce ține de producția produselor hand-made ( căni, accesorii, produse de lut etc ).

De ce ar trebui să susținem și noi afacerile mici? 

Afacerile mici sunt precum copiii mici care au nevoie de îndrumare în creșterea lor. Asta se întâmplă și microîntreprinderile. Trebuie susținute când sunt la început  de drum și încurajate să se facă mari pentru că nu vor uita niciodată cine le-a ajutat să crească. Când ești mare, nu ai nevoie de nimeni să te faci mic la loc, însă când ești mic ai nevoie să crești susținut.

0%