Florin Gabriel Rudaru | Consilier BT Mic

BT Mic, chiar e fanul afacerii tale, oricât de mică e afacerea ta. Pentru a înțelege și mai bine cum îți vom face galerie, hai să îi cunoști pe fanii din spatele BT Mic. 

Care e prima afacere pe care ai finanțat-o?

Prima afacere pe care am finanțat-o a fost a unui domn care îșo desfășoară activitatea de BOLT/Uber (POZITIV SERVICE TRIUMPH S.R.L.) și am avut parte de o interacțiune foarte interesantă, deoarece am reușit să-l ajutăm să-și achiziționeze case de marcat pentru societatea lui.Totodată am creat o legătură strânsă, deoarece băiețelul lui 12 ani este fotbalist și am găsit în acest fel și un lucru pe care-l avem în comun, pasiunea pentru fotbal, galerie, fenomenul în sine etc.

Cum faci galerie afacerilor de la BT Mic?

Noi, BTMic, suntem cei mai de bază suporteri pe care îi pot avea afacerile.Noi îi susținem atât la bine, cât și la greu.”Scandarile” le putem asimila cu zona de suport ethnic, “flueiratul” îl putem asimila cu fericirea pe care o exprimăm când plătesc rata la timp, iar “aplauzele” le putem pune în oglindă cu sentimentul de mulțumire atunci când client este mulțumit de serviciile noastre.Eu am numai pentru care “ scandez”, “fluier” și “aplaud”.

Dacă ar fi să începi acum o afacere, care ar fi?

Mi-aș dori să îmi înființez o firmă de peisagistică și amenajări exterioare, deoarece iubesc gazonul proaspăt tuns ce oferă un sentiment de liberă  exprimare, așa cum încercăm să oferm noi clientiilor noștrii.

De ce ar trebui să susținem și noi afacerile mici? 

Pentru că la început de drum, și afacerile mari au avut suporteri și așa au găsit rețeta de success.

0%