Laura Elena Iancovici

BT Mic, chiar e fanul afacerii tale, oricât de mică e afacerea ta. Pentru a înțelege și mai bine cum îți vom face galerie, hai să îi cunoști pe fanii din spatele BT Mic. 

Care e prima afacere pe care ai finanțat-o?

Prima afacere finanțată de mine a fost la sfârșitul lunii ianuarie și este vorba despre un magazin de haine. Magazinul este poziționat în spate la Calea Victoriei, având văd comercial. Produsele vestimentare prezente în magazin sunt pentru toate vârstele și toate gusturile. Ce m-a impresionat foarte mult este faptul ca doamna a adus în magazin și mărimi mai mari ale hainelor, nu s-a rezumat la mărimile uzuale. Doamna și-a dorit finanțarea pentru stocul de marfă, deoarece trecea printr-o perioadă grea cu încasările. Țin să menționez ca ratele au fost plătite la zi, fără nici o zi de întârziere.

Cum faci galerie afacerilor de la BT Mic?

Ole! Ole! Credem în ideea ta! BT Mic, Fanul tău de mic!

Dacă ar fi să începi acum o afacere, care ar fi?

O idee de business foarte bună ar fi o societate care să se ocupe cu aranjamentele florale și organizarea de evenimente pentru a acoperi toate nevoile.

De ce ar trebui să susținem și noi afacerile mici? 

Ar trebui susținute afacerile mici încă de la început deoarece  doar așa pot ajunge să dezvolte și să devină cunoscuți pe piață. Firmele mari sau cunoscute au o nevoie mai mică de ajutor decât business-urile la început de drum care au nevoie de vizibilitate pe piață. Aceste afaceri mici pot oferi servicii noi sau servicii mai bune decât cineva care este ani buni pe piață.

0%