Sorina Gabriela Zorilă

BT Mic, chiar e fanul afacerii tale, oricât de mică e afacerea ta. Pentru a înțelege și mai bine cum îți vom face galerie, hai să îi cunoști pe fanii din spatele BT Mic. 

Care e prima afacere pe care ai finanțat-o?

Prima afacere finanțată de mine a fost a unor tineri părinți care se ocupau de comerțul pieselor pentru utilaje industriale. Lucrau amândoi, cot la cot, și la dezvoltarea businessului, cât și la creșterea celui mic. În timp, nu doar băiețelul lor a crescut jucându-se prin biroul părinților, dar și afacerea! Au ajuns la mine după doar 5 luni de activitate, am avut încredere în capacitatea lor de muncă și s-a dovedit a fi câștigătoare decizia… până la finalul anului au atins vânzări de peste 4 milioane de lei 😊

Cum faci galerie afacerilor de la BT Mic?

Galeria o fac prin simplul fapt că acord încredere ideii de business. Este plăcut pentru antreprenori să știe că există MĂCAR un susținător pentru businessul lor. 1 este cu o infinitate mai mare decât 0, astfel ei își primesc validarea de care au nevoie.

Dacă ar fi să începi acum o afacere, care ar fi?

Având în vedere că și eu am învățat foarte multe lucruri de la antreprenorii cu care am discutat, dar și că lucrez în STUUUUP, ar fi fost păcat să nu mă folosesc de aceste resurse. Sunt în proces de înființare a unui atelier de pălării confecționate și stilizate manual. Este o idee care îmi pune imaginația în prim-plan și mă bucur că am ocazia de a-mi reflecta stilul propriu în fiecare pălărie.

De ce ar trebui să susținem și noi afacerile mici? 

Alegând să sprijinim afacerile și micii antreprenori români, investim direct în viitorul nostru. Ajutăm crearea locurilor de muncă, sprijinim inovația și păstrăm chiar și tradițiile culturale. Dacă aceste lucruri nu reprezintă un factor important pentru voi, atunci luați în considerare că banii rămân în comunitatea locală 😊 Banii circulă, la un moment dat, o să se întorcă tot la tine.

0%