Bună. Sunt Andreea și împreună cu soțul meu am deschis farmacia veterinară și pet shopul Himera Vet în anul 2019. De la început ne-am propus ca orice client de-al nostru, iubitor de animale, să plece de la noi mulțumit atât de produsele achiziționate, cât și de consilierea primită.

Ce te-a determinat să îți deschizi magazinul online?

Perioada pandemiei a dus la o scădere a numărului de clienți, clienți de care am fi putut fi aproape dacă aveam și prezența online, putând astfel să le furnizăm în continuare produsele de care aveau cu siguranță nevoie. Acesta a fost imboldul să ne apucăm de shopul online, iar în plus am simțit că suntem pregătiți din punct de vedere logistic să gestionăm un magazin online și să începem să investim și în zona asta.

Avem o acoperire mult mai bună așa, ceea ce ne va aduce cu siguranță un plus de clienți mulțumiți.

De ce a fost important pentru tine programul Start Online

Propunerea celor de la BT Mic a picat la fix. Voiam, ca toată lumea, să trec în online, dar nici nu mă gândeam câte lucruri noi sunt de învățat. Iar acest program te ghidează în toți pașii și te mobilizează pe fiecare etapă.

Pentru mine a fost importantă partea de consultanță individuală, unde am înțeles potențialul din online pe domeniul meu, dar și diferentiatorul competitiv cu care pot să vin, și anume consultanță de specialitate bazată pe cunoștințele de medicină vetarinara.

Ce strategie ai pentru urmatoarele 3 luni?

Ne-am propus să profităm de următoarea perioadă și să învățăm cât mai multe despre administrarea și promovarea magazinului nostru online. Asta e doar începutul.

Un gând pentru antreprenorii care se întreabă dacă să își deschidă un magazin online

Și noi suntem la început de drum, dar un lucru este sigur: experiența dobândită în proiectul Start Online by BT Mic o să ne fie de folos în viitor.

Dacă nu încerci, nu ai de unde să știi cât de benefică poate fi o schimbare de acest gen.

0%